Sök och boka resa

search
Lido di Jesolo-Cavallino
» Våra resmål » Italien » Adriakusten » Lido di Jesolo-Cavallino

Lido di Jesolo-Cavallino i Italien

Skön semester med milslånga gyllengula sandstränder

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Lido di Jesolo-Cavallino i Italien

I kustbandet strax utanför Venediglagunen finns en landtunga med milsvida stränder. Ett verkligt badparadis med två omtyckta sommarorter, Lido di Jesolo och Cavallino. Lido di Jesolo passar dig ypperligt som vill ha stort utbud, på din resa, av trevliga restauranger, barer och shopping. Cavallino för dig som vill bo lugnt men ändå ha nära till allt.

* Inte bara sol och bad*

Lido di Jesolo är en trevlig och mycket välskött semesterort som passar alla åldrar. Här har du sällan tråkigt. Här finns gott om bra restauranger, trevliga barer och uteserveringar. Och framför allt enorma shoppingmöjligheter i alla prisklasser. På kvällarna stängs gator ner för trafik och du har en oändlig gågata till ditt förfogande där du kan strosa i egen takt.

Du kan även kombinera din semester med aktiviteter som go-cart, segling, tennis mm, samt ett stort härligt vattenland som inbjuder till många roliga stunder för hela familjen. I Lido di Jesolo ingår alltid strandservice dvs 1 parasoll och 2 solstolar/lght/rum mellan maj och september beroende på väderleken.

En semester med lugnt och behagligt tempo

Litorale di Cavallino är en behagliga kustremsa, ca 5 km utanför Lido di Jesolo. Här finns ett "huvudcentrum", Cavallino, samt ett flertal mindre. I Cavallino finns det mesta du behöver samt en praktfull, bred och barnvänlig sandstrand. Bussar går in till både Lido di Jesolo och Venedig. Cavallino ligger på en landtunga, varifrån dess spets går båtar direkt in till Venedig (ca 40 min).

Bra att veta inför din resa Från och med 2012 är det obligatoriskt med turistskatt i Cavallino och Lido di Jesolo. Denna betalas på plats och kostar, på hotell, mellan €0,50-1/pers/dag, barn u 12 år betalar inget. Boende i semesterlägenhet €0,50/pers/natt i max 7 dgr.