Sök och boka resa

search
Lignano
» Våra resmål » Italien » Adriakusten » Lignano

Lignano i Italien

Semester på en av kustens mest välskötta orter

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Lignano i Italien

Lignano är en livlig och modern ort som har allt som krävs för en lyckad semester. Den kilometerlånga, långgrunda sandstranden är barnvänlig och inbjuder till många, sköna dopp.

En resa för alla smaker

Det märks klart att Lignano är en av norra Adriakustens äldsta och mest välorganiserade semesterorter. Här finns nämligen allt du behöver för en trivsam semester. I Lignano finns det många trevliga barer, restauranger och uteserveringar som håller bra klass. Även shoppingen håller lite högre status än på sina grannorter. Fast även I Lignano går det att handla prisvärt. Sedan tar det endast 5-10 min att med bil ta sig till Bibione.

Inga tråkiga dagar här inte

Under sommarhalvåret finns här gott om nöjen och olika slags aktiviteter. Vattensporter, Vattenland, Gulliverland, Parco Junior, Zoo och golf är bara något av det du kan välja och vraka mellan. Här hålls även en stor marknad en gång i veckan.
Utflyktsmöjligheterna är många. Därför är detta ett bra resmål för dig som vill åka på bilsemester. Du kan ta dig inåtlandet och besöka vingårdar eller ta en sväng inom charmiga orter som Trieste, Venedig och Aquileia, med sina romerska fornlämningar

Välj det område som passar dig och din familj

Lignanos består av tre sammanhängande stadsdelar. Vi kan erbjuda semesterlägenhet i två av dessa. Sabbiadoro är stadens hjärta, späckad med välsorterade affärer, restauranger mm. Pineta, som ligger ca 4 km från Sabbiadoro, är omtyckt för sitt lugna läge. Även här hittar du bra restauranger och affärer. Vill du låta bilen stå går detta bra då du tar dig lätt runt med lokalbussarna. Beskrivningen på våra semesterlägenheter avser avståndet till det stadsdelscentrum som ligger närmast.

Sembovärdar Liksom många av våra kunder, har vi även våra erfarna och väldigt uppskattade guider/Sembovärdar, som kommer tillbaka år efter år! Under den period som vi har flest gäster nere, 15/6-2/8/19, finns våra Sembovärdar till hands i Lignano, för att hjälpa er till en så härlig och smidig semester som möjligt. Missa inte deras välkomstmöte med såväl allmän som skräddarsydd info. Som ett självständigt bolag anordnar de utflykter och andra aktiviteter, anpassade med språk och innehåll för att garantera upplevelser.

Bra att veta inför din resa Turistskatt tas, i nuläget ,inte ut i Lignano, men kan ev komma att ändras innan sommaren 2017 .