Sök och boka resa

search
Bardolino
» Våra resmål » Italien » Gardasjön » Bardolino

Bardolino i Italien

En av sjöns charmigaste orter.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Bardolino i Italien

Den pittoreska staden Bardolino, som är en av sjöns mest välbesökta, ligger med ett fantastiskt läge vid foten av ”vinberget” Monte Baldo.

Mat och vin

I Bardolino har du allt du behöver för en skön semester. Här finns, speciellt vid strandpromenaden, allt från enklare trattorior till riktigt bra fiskrestauranger. Och det finns gott om trevliga cafeer och uteserveringar.

Detta är en känd vinregion och du har härifrån en bra utgångspunkt till att besöka trevliga vingårdar och köpa goda viner med dig hem.

Shopping

I centrums charmiga gränder hittar du små butiker av varierande slag. För ett större utbud kan du bege dig till Grande Mela och Affi, två större köpcentrum.

På torsdagar hålls det marknad. Här kan du frossa i lokalproducerade varor som bl a olivolja, honung, frukt och grönsaker.

Mycket att se och uppleva

Du måste passa på att ta linbanan, som utgår från Malcesine, upp på Monte Baldo. Här har du en fantastisk vy över landskapet. Åker du med barn kan du besöka Canevaworld med Gardaland, Movieland, Garda Zoo mm. För dig som tycker om arkitektur finns det många vackra villor, byggnader och museum i din närhet.