Sök och boka resa

search
Limone sul Garda
» Våra resmål » Italien » Gardasjön » Limone sul Garda

Limone sul Garda i Italien

Charmig stad med historiska byggnader.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Limone sul Garda i Italien

Någon gång borde alla unna sig en resa till Limone sul Garda, om så bara för en weekend. Detta är en magisk stad med gamla fiskarbostäder och smala, slingrande gränder. Nerifrån sjön klättrar citron- och olivlundarna uppåt i terrasser mot de omgivande bergen. Limone betyder just citron på italienska.

Lugnt och behagligt

Utbudet i Limone är begränsat men du har allt du behöver för en trivsam semester. Mataffärer, småbutiker, trevliga barer, restauranger och uteserveringar. Kort och gott, längs strandpromenaden flanerar, shoppar och äter du gott. Är du på bilsemester har du alla möjligheter att utforska resten av sjöns mysiga orter. Dessutom har du fina omgivningar runt dig som är värda ett besök.

För dig som vill ha en aktiv semester

Då inlandet är bergigt är detta ett mekka för vandring och mountainbike. I det skogiga och klippiga området finns det gott om bra utsatta stigar och vandringsleder. Vyerna är fantastiska och det råder en fridfull atmosfär. Vill du ha lite mer puls och större utbud kan du bege dig till Riva del Garda som ligger endast en mil bort. Tänk på att du kan ta båten rakt över sjön till Malcesine, en trevlig dagsutflykt. Eller gå och se en minnesrik opera i den vackra staden Verona. På sjöns sydöstra sida har du dessutom bl a Gardaland.

Bra att veta inför din resa Turistskatt planeras tas ut på plats. Ännu är det inte fastställt vilka orter som blir berörda.