Sök och boka resa

search
Riva del Garda
» Våra resmål » Italien » Gardasjön » Riva del Garda

Riva del Garda i Italien

Skön semester i stämningsfull stad

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Riva del Garda i Italien

Riva del Garda är Gardasjöns "huvudstad", och kanske den vackrast belägna av alla sjöns städer. Den ligger vid sjöns norra ände och är omgiven av höga berg.

Mysigt centrum*

Riva har ett gammalt centrum med smala gator och mysiga torg med trevliga uteserveringar. Här finns dessutom en härlig strandpromenad som tar dig bort mot Torbole. Även utbudet av butiker är bra och du hittar allt du behöver. Kort och gott, Riva del Garda har allt du behöver för en trivsam semester.

En aktiv semester

Från Riva del Garda har du en bra utgångspunkt och du kan lätt ta dig runt sjön. Många av Gardasjöns mysiga orter är väl värda ett besök. Och då du befinner dig längst norrut kan du upptäcka sjöns båda sidor på ett enkelt sätt. Strax intill har du den lilla orten Limone sul Garda och det är inte långt till charmiga Malcesine.

Bra att veta inför din resa Lokal turistskatt planeras tas ut på plats. Ännu är det inte fastställt vilka orter som blir berörda. Gardasjön passar dig bra som vill åka på bilsemester. Väljer du flyg och hyrbil kan du välja att utgå från Venedig, Verona, Bergamo eller Milano.