Våra resmål » Italien » Italienska Rivieran » Pietra Ligurez
Pietra Ligure

Pietra Ligure

Koppla av och njut av atmosfären.

Sök och boka resa

search

Pietra Ligure

Pietra Ligure är en charmerande ort med långsträckt strand och livlig strandpromenad. I stadens gamla del har du en pittoresk stadskärna och mysiga trånga gränder där dofter av vällagad mat slingrar sig upp längs husväggarna.

Allt för din trivsel

I Pietra Ligure finns det ett bra utbud av affärer, trevliga uteserveringar och bra restauranger. På de brokiga öppna torgen kan du med lätthet hitta just din favoritrestaurang. Förutom den historiska innerstan, finns här ett nyare centrum med allt du behöver.

Bra läge

Staden ligger mellan Genova och Imperia, vilket innebär att du har många trevliga utflyktsmål att välja mellan. Och det är inte bara kustens olika orter som är värda ett besök. Tar du dig inåtlandet kommer du till den världskända regionen Piemonte med sin goda mat och fantastiska viner.

Turistskatt planeras tas ut på plats. Ännu är det inte fastställt vilka orter som blir berörda

Så tar du dig hit

Med flyg: Från Nice kan du ta dig till Imperia och Diano Marina med kust tåget och vidare till Pietra Ligure med lokaltåg (www.trenitalia.it). Restiden är ca 1,5 till 2 timmar och biljetten kostar ca € 15-18. Hyrbil kan du hämta och lämna på flygplatsen i samband med ditt flyg.

    Läs mer

    Dölj

    Visa karta