Sök och boka resa

search
Arguineguín
» Våra resmål » Kanarieöarna » Gran Canaria » Arguineguín

Arguineguín i Kanarieöarna

Ett idylliskt resmål på Gran Canarias sydkust.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Arguineguín i Kanarieöarna

Sol nästan året om!

Arguineguín är en liten trevlig liten ort med ett underbart klimat, här är det sommar nästan året om! Redan innan turismen kom till ön var orten viktig för ön tack vare sin skyddade hamn och idag har den vuxit upp till en populär semesterort.

Trots att orten fått många flera hotell och turister finns det fortfarande kvar charmen med kombinationen av det genuina och det moderna livet. Här är det många skandinaver som slår sig ned under en längre period under vinterhalvåret för att njuta av det härliga klimatet. Naturligtvis finns här många skandinaviska butiker, restauranger och barer som är värda ett besök men prova gärna den nyfångade fisken på någon av byns lokala restauranger.

Det finns ett bra urval av butiker och ett shoppingcenter men glöm inte den lokala marknaden som är varje tisdags morgon.

Ca 20 minuters promenad från centrum ligger den läckra stranden Anfi som är en av öns vackraste stränder med sin snövita korallsand. I Arguineguín finns en strand som är ca 500 lång. Strax söder om Arguienguin ligger den läckra El Pajar-stranden som normalt har få besökare. Här finns också en liten bar och en mycker bra fiskrestaurang.