Sök och boka resa

search
Maspalomas
» Våra resmål » Kanarieöarna » Gran Canaria » Maspalomas

Maspalomas i Kanarieöarna

Lång härlig sandstrand.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Maspalomas i Kanarieöarna

Maspalomas ligger på Gran Canarias södra spets intill de berömda sanddynorna och är en populär och lugn semesterort för skandinaverna. Förutom den fem kilometer långa stranden finns här också ett trevligt promandstråk med ett stort utval av restauranger, barer och butiker för alla smaker. Låg bebyggelse, rofylld miljö och bra boende kännetecknar området. För den som vill ha mer fart under semestern ligger Playa del Ingles bara 10 minuter bort med taxi.

Barnfamiljerna brukar slå sig till ro nära fyren, här finns det solsängar, parasoller, flera restauranger och vattenaktiviteter för dem som inte orkar ligga stilla. Vill man lägga sig i sanddynorna är det bara att breda ut sig, här existerar ingen trängsel!

Runt hörnet finns det mycket att göra, här ligger en vattenpark, nöjesparken Holiday World och lite längre bort parken Palmitos Park med sin exotisk trädgård och papegojor som uppträder.

Här finns flera köpcentrum i området och skulle dessa mot förmodan inte räcka till ligger Playa del Ingles ca 10 minuter bort med bil, buss eller taxi.

Sembo erbjuder flera bra anläggningar i området varav några med All Inclusive.

Från och till flygplatsen tar du dig lättast med taxi eller privat transfer som kan bokas via Sembo.