Sök och boka resa

search
Meloneras
» Våra resmål » Kanarieöarna » Gran Canaria » Meloneras

Meloneras i Kanarieöarna

Gran Canarias nya och fräscha semesterort

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Meloneras i Kanarieöarna

Las Meloneras är ett område på södra Gran Canaria som har de mest moderna och fräschaste hotellen på ön. De flesta hotell håller 4 eller 5-stjärnig standard och ligger intill Meloneras och Maspalomasstranden. I ormådet finns det gott om butiker som säljer märkesvaror och restaurangerna och barerna är ofta mer trendiga än på de andra orterna. Casino finns i Hotel Lopesan Costa Meloneras.

Hela området är snyggt uppbyggt i modern stil och allt känns välplanerat med närhet till allt som behövs för att semestern ska bli lyckad. Längs med havet går Melonerasboulervarden men många butiker, uteserveringar och restauranger och Maspalomas-stranden ligger inom gångavstånd.

Samtliga hotell har sin speciella stil men det är ett som är i en stil för sig själv och det är Lopesan Baobab Resort, ett läckert hotell i afrikainspirerad stil.

För de som önskar spela golf under semestern är Meloneras ett perfekt utgångsläge, inom kort avstånd ligger det banor som t ex Maspalomas Golf, Salobre Golf och Meloneras Golf.

Till och från flygplatsen tar man sig lättast med taxi eller förbokad transfer med Sembo.