Sök och boka resa

search
Playa del Ingles
» Våra resmål » Kanarieöarna » Gran Canaria » Playa del Ingles

Playa del Ingles i Kanarieöarna

En resa till solen

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Playa del Ingles i Kanarieöarna

En eller två veckor semester i Playan sitter aldrig fel

Tänker man på en resa till kanarieöarna är det nog många som först tänker på Playa del Ingles-stranden. Kilometervis med guldgul sand i kombination med sol och bad i Atlanten är en viktig del av en perfekt semester. Någon kanske tänker på det stora utbudet av aktiviteter, goda restauranger från världens alla hörn och det häftiga nattlivet.

För många skandinaver är det nästa som ett måste att år efter år resa tillbaka hit. Alla hittar sin egen favoritdel på stranden, egna favoritrestauranger och barer och bara njuter av sin semester.

För vår del är Playa del Ingles det perfekta resmålet att under vintern resa till för frusna skandinaver. Relativt kort flygtid, en timmes tidsskillnad, bra boende, suverän mat och härligt väder gör Playan perfekt att fly till under vintern

Playa del Ingles har hängt med på vår semesterkarta sen redan på 60-talet och den är fortfarande väldigt populär.

Vårt utbud av boende Playa del Ingles är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Stor del av vårt boende ligger med gångavstånd till stranden och många hotell arrangerar busstransport dit tur och retur. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.