Sök och boka resa

search
Puerto Rico
» Våra resmål » Kanarieöarna » Gran Canaria » Puerto Rico

Puerto Rico i Kanarieöarna

Avslappnande semester på en av Gran Canarias mest populära orter

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Puerto Rico i Kanarieöarna

Gör man en resa till Puerto Rico är det mycket som talar för att man reser tillbaka igen. Denna ort är en av skandinavernas favoriter att tillbringa sin semester under vintermånaderna.

Att resa till Puerto Rico innebär en resa till den mest solsäkraste orten på Gran Canaria. Här kan du välja att bada vid två högklassiga stränder. Puerto Rico-stranden är den klassiska stranden som ligger mitt i Puerto Rico, medan den nybyggda Amadores-stranden ligger endast några minuters bussfärd utanför centrum. För dig som har med joggingskorna under semestern går det också att gå till Amadores-stranden längs med havet.

Från hamnen kan du åka på en skön avkopplande båtutflykt eller varför inte besöka den läckra stranden vid Anfi del Mar? Vill du slappna av helt så är Puerto de Mogan väl värt ett besök. Denna gamla fiskeby är idag en populär utflyktsort för många som väljer att resa till Gran Canaria. Här avnjuter du en god lunch med något gott att dricka samtidigt som du ser internationella segelbåtar från världens alla hörn komma in i hamnen

Under din semester ska du unna dig god mat! I köpcentret finns det ett riktligt utbud av restauranger från alla världens hörn och naturligtvis finns här också många butiker som "måste" besökas.

Vårt utbud av boende i Puerto Rico är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för semestern.