Sök och boka resa

search
Playa Blanca
» Våra resmål » Kanarieöarna » Lanzarote » Playa Blanca
30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Playa Blanca i Kanarieöarna

Här finns Lanzarotes finaste stränder! Endast några km utanför Playa Blanca finns de välkända papagayostränderna. Hit tar du dig lättast med bil, cykel eller med båtarna som utgår från hamnen i Playa Blanca.

Playa Blanca, som betyder den vita stranden, är det resmål där barnen trivs allra bäst. Här består stränderna av små badvikar som är långgrunda och har kristallklart vatten. Längs Playa Blancas strandpromenad ligger ett stort antal restauranger med trevliga uteserveringar och färsk fisk på menyn. Prova gärna någon av de lokala specialiteterna som svärdfisk, bläckfisk eller njut av en tapasmiddag av bästa kvalitet. Besök även gärna den nya exklusiva båthamnen Rubicon Marina. Hit tar du dig enkelt genom en promenad längs strandpromenaden.

Playa Blanca var från början en liten fiskeby och har genom åren lyckats bibehålla sin genuina atmosfär. Här infinner sig lätt en känsla av äkthet då man möter den leende lokalbefolkningen som i ett lugnt och trivsamt tempo önskar dig ytterligare en trevlig dag i solen och värmen.