Våra resmål » Kroatien
Kroatien

Kroatien

Kristallklart hav och mysiga orter - ta semester i Kroatien i år!

Sök och boka resa

search

Kroatien

Sembo har 20 års erfarenhet av resa till Kroatien och kan därför erbjuda dig det mest kompletta utbudet av orter och boende i detta fantastiska semesterland. Dessutom kan du själv välja om du vill resa på bilsemester eller boka ett flyg med något av lågprisflygen som flyger till orterna Pula, Zadar, Split och Dubrovnik i Koatien.

Underbart badvatten på din semester

Kroatien har en fantastiskt fin kust med strålande badvatten. Här badar du från sten- och klippstränder eller gjutna pirar. I regionen Dalmatien, hittar du även finfina klapperstensstränder och små vikar där du kan få vara helt för dig själv. Dessutom springer du i Kroatien på kulturskatter från antiken på vart och vartannat steg. Ditt boende väljer du enkelt från vårt stora urval av hotell och semesterlägenheter.

Fantastisk mat

Maten i Kroatien får smaklökarna att vakna till. Det blir mycket grillat kött och fisk, lufttorkad skinka, salt fårost och lokalt odlade grönsaker med olivolja. Portionerna är stora och räcker ibland till två. Kroatiska viner, röda som vita, håller hög klass. Ofta är husets vi ett alldeles utmärkt val.

Lång säsong

Till Kroatien kan du resa redan i maj. Strax innan 1 maj helgen brukar de flesta hotell och semesterlägenheter öppna för säsongen. Det kan fortfarande vara kyligt i havet men solen värmer redan behagligt och du slipper att trängas på din semester. Lika fint kan det vara långt in i oktober.

Läs mer

Dölj

Visa karta