Sök och boka resa

search
Gdynia
» Våra resmål » Polen » Pomorskie » Gdynia

Gdynia i Polen

Gdynia är shopping, nöjen och avkoppling!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Gdynia i Polen

Gdynia är shopping, nöjen och avkoppling!

Gdynia är en fantastisk shoppingstad och har bl.a. norra Polens största shoppinggalleria, ”Riviera”, inte långt från centrum. Tillsammans med gallerian ”Klif” med 100 butiker samt alla små butikerna längst huvudgatan och i centrum så behöver du inte resa långt från vår terminal för att hitta ditt shoppingmecka!

I Gdynia äter du gott! Prova på någon av de många restaurangerna längs den populära strandpromenaden och i centrum. Här kan du välja och vraka bland polsk husmanskost med bl.a. mättande soppor, grillat kött samt en mängd olika fiskrätter. Men visst, här finns också italienska pizzerior, asiatiska wokrestauranger, snabbsmatkedjor och mycket mer.

Staden lockar fler och fler ungdomar allteftersom klubbar, jazzhak och discotek växer upp. Gillar du musik får du inte missa utomhusfestivalen Heineken Open. Den äger rum i juli och bjuder på världsartister av högsta klass. Då sjuder staden av liv och rörelse! Den fina sandstranden börjar nästan mitt i centrum, med promenadsvänlig strandboulevard och pir. Den fortsätter hela vägen till och förbi grannorten Sopot, en skön promenad, ungefär milen lång.

Från Gdynia når du snabbt båda grannorterna, Sopot och Gdansk. Taxi är fortfarande prisvärt och den lokala tåglinjen är både billig och funktionell.

Nya badlandskapet ”Aquapark Reda”, ligger 15 km från Gdynia. Det är ett vattenland på en helt ny nivå med bl.a. ”Shark slide”, en vattenrutschkana rakt genom hajtanken. Den 60 meter långa vattenrutschkanan kommer utan tvekan bli en kul attraktion för hela familjen.