Sök och boka resa

search
Kolobrzeg
» Våra resmål » Polen » Zachodnio pomorskie » Kolobrzeg

Kolobrzeg i Polen

Den bästa semesterorten i Polen, även kallad Östersjöns pärla - Kolobrzeg.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Kolobrzeg i Polen

Kolobrzeg är en stad i nordvästra Polen, på sydkusten av Östersjön och genomskärs av Parsęta floden. Staden har en genomgående gotisk arkitektur med korsande gator. En känd byggnad, som har denna gotiska arkitektur, är Kolobrzeg katedralen (även kallad för Basilikan St. Mary's) och ligger i korsningen mellan gatorna Mariacka och Katedralna i den gamla stadsdelen. På gångavstånd från katedralen ligger Park 18 Marca. En grönskande park smyckad med bl.a. statyer, fontäner och såklart vackra blommor.

Om somrarna utlovar området flest soltimmar i Polen. Här kan du uppleva sol och bad vid den fantastiska vita sandstranden, bra shopping, unika spa-behandlingar och roliga aktiviteter för hela familjen. Du har möjlighet aktivera dig med flera vattensporter, t.ex. vattenskidåkning, kitesurfning och köra vattenskoter. Du kan också åka rundtur med båt, gå långa strandpromenader eller cykla vid de vackra lederna längs kusten.

Föredrar du hellre en lugn och avkopplande semester är Kolobrzeg faktiskt ett perfekt resmål även för detta. Med naturresurser som bl.a. terapeutisk lera och naturligt mineralvatten (salt lake) benämns Kolobrzeg vara en sann kurort. Här kan du besöka stadens flera badhus för att njuta av spa-behandlingar och varma inomhuspooler. Vill du kombinera detta med shopping och gå på fina restauranger, kan du göra det för riktigt bra priser. Det gör Kolobrzeg till en populär stad att resa till även om vintrarna. För visst låter det lockande med en spa weekend i vinter?