Sök och boka resa

search
Albir
» Våra resmål » Spanien » Costa Blanca » Albir

Albir i Spanien

Lugn och behaglig semester i Albir.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Albir i Spanien

Albir är en väl fungerande semesterort som ligger mellan Benidorm och Altea. Här är det lugnt och avslappnat och en tillbakalutad stressfri semester präglar den lilla orten. Men här finns också ett bra utbud av butiker, restauranger och nöjen. Många skandinaver brukar resa under en längre period under vintern till just Albir och därför finns här flera skandinaviska restauranger och butiker.

Albir har en lång fin strand med klappersten, och gott om faciliteter och vattensporter längs stranden. En semester i Albir passar utmärkt för såväl barnfamiljer som par och äldre gäster. Det är gångavstånd till det mesta, och vid stranden går en fin strandpromenad med många caféer, barer och restauranger.

Runt Albir finns flera golfbanor och fin natur med många vandringsmöjligheter. Goda bussförbindelser i området och till Benidorm med sin shopping och stadskänsla tar du dig på bara 30 minuter. Vi rekommenderar också ett besök i den pittoreska lilla byn Altea som ligger nära Albir. Det går också enkelt att resa in till Alicante, dit går det buss flera gånger om dagen.

Vårt utbud av boende i Albir är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för semestern.