Sök och boka resa

search
Alicante
» Våra resmål » Spanien » Costa Blanca » Alicante

Alicante i Spanien

Alicante - Ta semester i en "liten" storstad med sandstrand i centrum

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Alicante i Spanien

Det är enkelt att resa till Alicante. Välj mellan någon veckas semester eller besök Alicante under en weekend.

Alicante är livlig stad med stor marina, kulturella och konstnärliga sevärdheter, shopping, restauranger och folkliv. De sista åren har staden fått ett rejält uppsving och är idag en populär "liten storstad" som många skandinaver föredrar att resa till under sin semester. Alicante har två fina sandstränder som ligger inom gångavstånd från de flesta av våra hotell och har dessutom fantastiska omgivningar med mycket att se och uppleva. I Alicante med omnejd spelar du golf året runt och det finns utomordentliga möjligheter att prova diverse vattensporter.

Vill du kombinera din semester med ett besök i Madrid kan du göra det med snabbtåget som tar ca 2 timmar och 30 minuter. Trevlig resa!

Söder om Alicante ligger urbanisationen Gran Alacant vackert beläget på höjden ovanför den långa sandstranden.

Vårt utbud av boende i Alicante är varierat, här finns trevliga hotell, allt från enkla till lyxigare hotell och det går även bra att hyra hus i området. Söker du en semesterlägenhet rekommenderar vi Gran Alacant söder om Alicante. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för semestern.

Det är enkelt att resa till Alicante, det finns ett rejält utbud av billiga flyg från många skandinaviska städer och hit flyger man året runt.