Sök och boka resa

search
Calella
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Calella

Calella i Spanien

Traditionell badort norr om Barcelona för en härlig semester.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Calella i Spanien

Njut av strand, bra restauranger och möjligheten att resa in till Barcelona.

Calella är en liten semesterort ca 1 timmes tågresa norr om Barcelona. Den 3 km långa och fina sandstranden erbjuder en bra service med solstolar, parasoll och snack-barer, dessutom finns här många vattenaktiviteter. Den mest besökta gatan i byn heter Calle Iglesia och ligger vid kyrkan, här är det ett stort utbud med restauranger, barer och butiker för alla smaker som gör din semester spännande. I grannbyn Sant Pol de Mar ligger en 3-stjärnig Michelin-restaurangsom heter Carme Ruscalleda, boka bord i god tid på www.ruscalleda.cat. Ett besök i Barcelona är ett "måste"! Det är lätt att resa fram och tillbaka med tåget som går 2 gånger i timmen och kostar ca 3,50 €/väg.

Vårt utbud av boende i Calella är varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Bra att veta inför din resa Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.