Sök och boka resa

search
L´Estartit
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » L´Estartit

L´Estartit i Spanien

Semester för familjen vid fin långgrund sandstrand

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

L´Estartit i Spanien

L’Estartit har vuxit från en liten fiskeby till en modern, trevlig ort för en avslappnande semester med bra utbud för familjens alla medlemmar. Här finns en härlig, barnvänlig sandstrand, en pittoresk hamn med både fritids- och fiskebåtar, restauranger i alla prisklasser och en del butiker. Mitt emot L´Estartit ligger Medes-öarna, dit det är roligt att åka på båtutflykt. Under vissa turer finns möjlighet att studera havets spännande djurvärld genom ett fönster i båtens botten. För den dykintresserade finns här fina möjligheter att praktisera sin hobby.

Området kring L´Estartit är mycket naturskönt och erbjuder en fantastisk utsikt över både berg och hav. Åk till den charmerande bergsbyn Begur och de fina badvikarna, s k ”Calas” längs kusten nedanför. Dit är det knappt en halvtimmes bilresa från L’Estartit. Vill du göra lite längre resa finns franska Perpignan, Andorra och Barcelona inom bilavstånd.

Vårt utbud av boende i L'Estartit är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Det är fler och fler som väljer att resa till L'Estartit då det finns direktflyg från skandinavien både till Gerona och till Barcelona.

Bra att veta inför din resa Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.