Sök och boka resa

search
Lloret de Mar
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Lloret de Mar

Lloret de Mar i Spanien

Elegant strandpromenad och stort nöjesutbud

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Lloret de Mar i Spanien

Lloret de Mar är en utpräglad turistort med två fina stränder och ett livligt ”down-town”. Lloret-stranden är lite större och livligare än Playa de Fenals.

Stadens centrum kan liknas vid ett tivoli av barer, restauranger, diskotek, nattklubbar mm. Dessutom finns en elegant strandpromenad. De flesta av Sembos hotell ligger i den betydligt lugnare stadsdelen Fenals. Här njuter du av lata dagar i vackra omgivningar och har ändå nära till Llorets uteliv när andan faller på.

Barcelona ligger inom bekvämt räckhåll, bussar går till och från centrum flera gånger om dagen och resan tar strax över en timme och kostar ca 12 €/väg (oktober 2012)

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.