Sök och boka resa

search
Malgrat de Mar/Santa Susanna
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Malgrat de Mar/Santa Susanna

Malgrat de Mar/Santa Susanna i Spanien

Traditionell semester nära Barcelona

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Malgrat de Mar/Santa Susanna i Spanien

Om du vill semester med kombinerat avslappnat badliv och samtidigt känna av Barcelonas storstadspuls finns flera fina badorter på lagom pendlingsavstånd. Malgrat de Mar och Santa Susanna är två moderna badorter belägna ca 6 mil norr om Barcelona. De är praktiskt taget hopväxta och har en lång gemensam strandpromenad och fina sandstränder. Santa Susanna är den moderna delen och Malrat de Mar har den genuina stilen att erbjuda. Restauranger, barer och butiker finns det gott om på plats men för att berika din semester föreslår vi ett besök i någon av grannbyarnna för att prova på det lokala kökets läckerheter..

Väljer du en veckas semester längs med stranden kan du också kombinera den med några dagar eller en weekend i Barcelona.

Vårt utbud av boende i Malgrat de Mar och Santa Susanna är stort och varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vill du slippa disken under din semester ska du passa på att välja en resa med All Inclusive. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Bra att veta inför din resa Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.