Sök och boka resa

search
Pals
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Pals

Pals i Spanien

Lugn badort med fantastisk strand och två golfbanor

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Pals i Spanien

Den medeltida staden Pals för dig tillbaka i tiden med sina smala pittoreska gränder och vackra hus. Byn är belägen uppe på en kulle och från flera ställen har du en bedårande utsikt ut över havet och den vackra landsbygden.

Följer du vägen några kilometer ner mot havet kommer du till Platja de Pals, där Sembos lägenheter ligger. Den här lilla byn har en helt fantastisk sandstrand, där du i princip aldrig behöver trängas. I närheten finns också några av Costa Bravas finaste badvikar där stränderna är skyddade från starka vindar och vågor. I Platja de Pals finns ett fåtal affärer, caféer och restauranger. Större utbud finns på några kilometers avstånd i Pals eller Begur.

I området finns ett tiotal golfbanor varav två ligger i själva Platja de Pals. På båda våra lägenhetshotell har du rabatt på greenfee och personalen på hotellen hjälper gärna till med att boka starttider.

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.