Sök och boka resa

search
Pineda de Mar
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Pineda de Mar

Pineda de Mar i Spanien

Klassisk semester nära Barcelona

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Pineda de Mar i Spanien

Passa på att kombinera med en resa in till Barcelona

Pineda de Mar är en spansk småstad med bra läge längs Medelhavskusten. Staden har en äldre stadsdel som känns riktigt spansk. Det finns också en fin strandpromenad och en härlig sandstrand. Staden har en mer spansk karaktär än många av de andra semesterorterna längs med Costa Brava och här märker man en blandning av lokalbefolkning och turister.

Att ha semester i Pineda de Mar innebär att man kan få ut mycket av sin resa. Antingen gör man ett dagsbesök i storstaden Barcelona eller så kombinerar man sin semester med en en vecka på stranden och en weekend storstad. Det är smidigt att ta tåget in till Barcelona, dettra strax över en timme och tågen går några gånger i timmen.

Pineda de Mar ligger 5 mil norr om Barcelona och pendeltåget in till centrala Barcelona tar drygt en timme.

Bra att veta inför din resa Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet eller semesterlägenheten vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och semesterlägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.