Sök och boka resa

search
Roses
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Roses

Roses i Spanien

En underbar badbukt

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Roses i Spanien

Vid Spaniens nordligaste del av Medelhavskusten ligger denna härliga badort. Roses är en liten fiskeby med ett charmigt äldre centrum, som vuxit till en riktig semestermetropol. Roses är känt både som historisk plats och som turistort och har gett namn åt den vackra bukten utanför staden. Här finner du ett charmigt centrum med trånga gränder, många affärer, restauranger och tapasbarer.

Den fyra kilometer långa sandstranden binder ihop Roses äldre centrum med den nyare stadsdelen Santa Margarita, där våra semesterbostäder ligger.

Under sommaren sjuder strandpromenaden av liv och rörelse. Här kan du bara strosa och titta på folklivet, eller äta gott på någon av de många restaurangerna.

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.