Sök och boka resa

search
S´Agaro
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » S´Agaro

S´Agaro i Spanien

Liten badort med mycket charm.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

S´Agaro i Spanien

Strax söder om Platja d'Aro ligger S'Agaro som är en liten by uppbyggd runt badviken Sant Pol. Här erbjuds en fin sandstrand som är utrustad för att dagen på i solen ska bli perfekt, här finns solsängar, parasoll, kiosker och ett stortutbud av vattensporter. I den lilla byn råder lugnet och för den som söker ett störr eutbud tar sig lätt in till Platja d'Aro som bara ligger 5 minuters taxiväg från S'Agaro.

Om du vill göra en utflykt finns många alternativ på nära håll. På en knapp timme är du i provinshuvudstaden Girona som har en äldre stadskärna och bjuder på bra shopping. Till den pittoreska fiskebyn Palamós tar du dig på tjugo minuter. De charmiga byarna Begur och Tossa de Mar finns också på behändigt avstånd.

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.