Sök och boka resa

search
Tossa de Mar
» Våra resmål » Spanien » Costa Brava » Tossa de Mar

Tossa de Mar i Spanien

Romantisk semester i badort med vackra vyer

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Tossa de Mar i Spanien

Tossa de Mar kallades för ”Det blå paradiset” av konstnären Chagall. Den gamla staden från 1100-talet med smala, krokiga gränder och charmiga små hus omges av en stadsmur med väldiga torn, som vetter ut mot havet och Tossas härliga badvik. I centrum finns märkesbutiker, konstgallerier och souvenirbutiker.

Hit brukar välbeställda Barcelonabor resa när de vill koppla av eller tillbringa en romantisk weekend. Atmosfären är spansk och det finns många bra restauranger och tapasbarer. Tossas sandstrand är bred och ligger skyddad i en vik. Utanför centrum finns flera mindre badvikar för dig söker lugn och ro.

Kuststräckan runt Tossa präglas av dramatiska klippformationer med slingrande bergsvägar varifrån du har fantastiska vyer över havet. De närmaste grannbyarna S’Agaró och Sant Feliu är besöksvärda och bjuder också på vacker utsikt flera fina badvikar. Vi rekommenderar också att du kombinerar din resa med ett besök i Barcelona. Det är enkelt att en resa över dagen eller så stannar du några nätter och får med två resor i en.

Vårt utbud av boende i Tossa de Mar är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Bra att veta inför din resa Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5* ; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4* ; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och semesterlägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.