Sök och boka resa

search
Estepona
» Våra resmål » Spanien » Costa del Sol » Estepona

Estepona i Spanien

Känd semester och golfort på Costa del Sol strax efter Marbella

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Estepona i Spanien

Hit åker man för att ha semester på solkusten med hyrbil

Estepona har lyckats behålla sin ursprungliga charm och karaktär, trots att allt fler turister hittar hit. Hamnen sjuder av liv under de varma nätterna och hit kommer man för att avnjuta en god middag och sitta på någon av uteserveringarna med de stiliga båtarna som utsikt. Promenera i gamla stan, ät traditionell spansk mat på någon av de otaliga tapasbarerna och restaurangerna till bra priser och handla i någon av de trevliga butikerna.

Många som väljer att resa till Estepona gör det antingen ha semester under en längre period, för att spela golf eller för att resa runt och utforska södra Spanien. Estepona är en bra utgångspunkt om man med bil vill besöka till exempel Gibraltar, Sevilla, Ronda eller Cordoba. Dessutom är det nära att åka in till den omtalade grannhamnen Puerto Banus där lyxbåtarna ligger uppradade och med en stämning som måste upplevas.

Vårt utbud av boende i Estepona är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Här finns också hotell för endast vuxna och med utmärkta spa-instalationer. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.