Sök och boka resa

search
Fuengirola
» Våra resmål » Spanien » Costa del Sol » Fuengirola

Fuengirola i Spanien

Fuengirola hotell, lägenheter och flyg. Mycket tips om Fuengirola.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Fuengirola i Spanien

Skön och avkopplande semester

Fuengirola är perfekt för en sol & bad semester
Fuengirola på Costa del Sol är perfekt för sol & bad semester. Det finns mycket att göra i Fuengirola och många utflyktsmål som Gibraltar, Granada och Malaga. Det är enkelt och tryggt att semestra i Spanien. Till flygplatsen i Malaga går det mycket billiga flyg från Sverige. På sommaren är Medelhavet härligt varmt. Fuengirola är en traditionell spansk badort med en lång inbjudande strandpromenad. Kustlinjen kantas av restauranger och caféer och är välbesökt året runt.

Mitt i byn ligger den stora marinan med båtar i varierande storlek och utförande. Hela Fuengirola präglas av ett färgstarkt folkliv. Hit är det resor för soldyrkare, golfare, barnfamiljer och semesterfirande spanjorer.

Stränderna är breda och gyllengula men inte speciellt långgrunda. Trots att staden har många besökare finns det plats för alla - Fuengirola har hela sju kilometer sandstrand! Fuengirola ligger mitt på Costa del Sol och det finns utmärkta kommunikationer med buss eller tåg till grannorterna Torremolinos, Malaga och Marbella. Med bil finns många intressanta ställen att resa till t ex Ronda, Gibraltar och Tarifa.

Vårt utbud av boende i Fuengirola är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Många skandinaver väljer att resa till Fuengriola flera veckor under vintersäsongen för att nuta av det behagliga klimatet. Dessutom finns det många skandinaver i området likaså butiker som säljer skandinavisk mat. Här finns också svenska kyrkan och svenska skolan.
Bra hotell och lägenheter i Fuengirola
När du reser till Fuengirola så rekommenderar vi hotell eller lägenheter i Fuengirola nära stranden och att hotellet har pool. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Fuengirola med oss.
Delbetala ditt hotell, lägenhet och resa till Fuengirola
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, flyg eller ditt hotell i Fuengirola med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.