Sök och boka resa

search
Marbella
» Våra resmål » Spanien » Costa del Sol » Marbella

Marbella i Spanien

Marbella hotell, lägenheter och flyg. Tips om Marbella.

Marbella i Spanien

En resa till Marbella är perfekt för soldyrkaren och golfaren.

* Marbella är perfekt för en sol- elller golfsemester*
Marbella i Spanien är perfekt för sol & bad eller golfsemester. Det finns mycket att göra runt Marbella och många utflyktsmål som Malaga och Gibraltar. Det är enkelt och tryggt att semestra i Spanien. Till flygplatsen i Malaga går det mycket billiga flyg från Sverige. På sommaren är Medelhavet härligt varmt.

Bra hotell och lägenheter i Marbella
När du reser till Marbella så rekommenderar vi hotell eller lägenheter i Marbella, Nueva Andalucia, Puerto Banus eller San Pedro de Alcantara. Är du i Marbella en vecka eller två, så är det skönt att ha hotellet eller lägenheten nära stranden och att hotellet har pool. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Marbella med oss.

Marbella är solkustens mest eleganta badort, med underbara sandstränder och en äldre pittoresk stadsdel. Här är det som gjort för en perfekt semester!

Här flanerar du i de trånga gränderna upp mot ""Apelsintorget"" där det finns flera restauranger och uteserveringar. Marbellas långa breda sandstränder hör till områdets finaste och strandpromenaden är ett välbesökt promenadstråk. Här ligger flera restauranger som erbjuder ett bra internationellt kök men vill du prova på det andalusiska kökets godbitar finner du dem uppe i gamla stan i Marbella Den kalla soppan gazpacho passar utmärkt till förrätt under sommaren. Därefter kan man gärna prova på någon friterad tapas eller skaldjur som är områdets specialitet.

För dig som spelar golf under semestern är Marbella det pefekta resmålet att resa till. Banorna ligger uppradade längs ut efter kusten och det är inte alls märkligt att kusten också kallas Costa del Golf.

I den exklusiva hamnen Puerto Banús, åtta kilometer väster om Marbella, ligger lust-yachterna tätt. Här finns ett casino och ett stort utbud av barer, nattklubba roch högklassiska restauranger med utsikt över de imponerande båtarna och bilarna. Det är här sommarmånadernas heta nattliv pågår och under resten av året är det full fart under weekend. I området finns det också butiker för all smak och storlek på plånbok. Här ligger märkesbutikerna uppradade och emellan finns det också en och annan turistshop. Strax bakom hamnen ligger det stora varuhuset El Corte Ingles.

Vårt utbud av boende i Marbella är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Välj boende för vad du önskar få ut ta av din resa; allt från enkelt hotell till mera lyx och flärd om så önskas. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Delbetala ditt hotell, lägenhet och resa till Marbella
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, flyg eller ditt hotell i Marbella med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.