Sök och boka resa

search
Nerja
» Våra resmål » Spanien » Costa del Sol » Nerja

Nerja i Spanien

Nerja - Vitkalkade hus och blomsterprydda torg

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Nerja i Spanien

Solrik semester i Nerjas sköna mikroklimat.

Vid havet några mil öster om Málaga ligger den charmiga staden Nerja. Här finner du äldre bebyggelse med blomsterprydda gårdar, smala gator med bra shopping och många trevliga restauranger. Nerja är som gjord för att slå sig ner på en uteservering och njuta av folklivet. Flanera över det vackra torget "Europas balkong" och titta ut över det blå havet. Nerja är perfekt för dig som önskar en lugn och avslappnande semester i vackra omgivningar.

I Nerja finns flera fina stränder. Playa de Burriana som ligger i utkanten av byn är den längsta och har en strandpromenad som kantas av restauranger och caféer. Inne i centrum finns de mindre stränderna Calahonda, Caletilla, Salón och Torrecilla som alla skärmas av utav mäktiga klippformationer.

Intressanta utflyktsmöjligheter i närheten är de vackra droppstensgrottorna ”Cuevas de Nerja” och den vackra romerska akvedukten. Missa inte heller ett besök i den vackra grannbyn Frigiliana, här känns det som om man är med om en resa tillbaka i tiden. En lite längre resa kan gå till Granada med Alhambra. Det går också utmärkt att kombinera sin semester i Nerja med några dagar i Malaga. Närmaste golfbana finns i Cala de Velez, ca 2 mil öster om Nerja.

Vårt utbud av boende i Nerja är varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det är mycket populärt att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.