Sök och boka resa

search
Torremolinos
» Våra resmål » Spanien » Costa del Sol » Torremolinos

Torremolinos i Spanien

Klassisk semester i välkänd badort nära Malaga stad.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Torremolinos i Spanien

Passa på att resa runt i omgivningarna

Många skandinaver har genom många år valt att lägga sin semester i Torremolinos. Orten är känd sedan början av 60-talet när skandinaverna började resa på semester till Costa del Sol. Här finns allt man behöver för en riktigt bra semester, de flesta av våra hotell ligger centralt och nära stranden så här är gångavstånd till det mesta.

Gågatan San Miguel som ligger mitt i stan är shoppinggatan som ingen vill missa. Likaså är stranden La Carihuela ett måste, här finns de kända fiskrestaurangerna som ligger på första parkett på strandpromenaden. Prova gärna på havets läckerheter för en billig penning!

De bägge stränderna La Carihuela och Bajondillo är långsträckta, finkorniga och mycket välskötta. Intill stranden finns otaligt med barer och bra lunchställen med allt från en enkel macka till skaldjur!

Kommunikationerna till Torremolinos är mycket bra, från flygplatsen tar du tåget som tar ca 15 minuter till centrum. Man kan också ta tåget till Malaga för en dagsutflykt och till exempel besöka Picaso's museum.

Från Torremolinos kan du också resa på dagsturer. Hyr en bil och kör upp till Granada och besök Alhambra. Väljer du istället att resa söderut kommer du så småningom till Gibraltar men glöm inte passet om du vill komma in i denna brittiska koloni.

Vårt utbud av boende i Torremolinos är varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.