Våra resmål » Spanien » Costa Dorada » Cambrils
Cambrils

Cambrils

Fiskeby stor marina och fina stränder

Sök och boka resa

search

Cambrils

Intill den stora turistorten Salou ligger den lite mindre grannorten Cambrils. Detta var ursprungligen en fiskeby med mycket charm som växt till en livlig kuststad med gott om butiker, restauranger och barer. Cambrils har långsträckta breda sandstränder, en trevlig strandpromenad och en stor småbåtshamn. Ett måste under semestern här är ett besök på PortAventura - en av Europas ledande nöjesparker. Förbered dig på ditt livs äventyr!

Parken är öppen största delen av året, se de exakta datumen på www.portaventura.es/

Turistskatt i Katalonien Från och med 1/11/12 betalas en turistskatt av kunden direkt till hotellet vid ankomst om inget annat anges: - Hotell 5; 2,50 € i hela Katalonien. - Hotell 4; 1,25 i Barcelona City och 1 € i övriga Katalonien. - Övriga hotell och lägenheter; 0,75 € i Barcelona City och 0,50 € i övriga Katalonien. Avgiften är per person och natt och man betalar för högst 7 nätter. Moms tillkommer. Barn upp till och med 15 år betalar inget.

Så tar du dig hit

Med flyg: Från centrum av Barcelona går direkttåg till Cambrils, pris € 6. Tidtabell på www.renfe.es. Hyrbil kan du hämta och lämna på flygplatsen i samband med ditt flyg.

Med egen bil: Följ gärna den ”röda vägen”.

Ladda ner vår stora guide för dig som kör själv

    Läs mer

    Dölj

    Visa karta