Sök och boka resa

search
Deia
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Deia

Deia i Spanien

En resa till pittoreska Deia - Mallorcas pärla på västkusten, det kan man kalla riktig semester

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Deia i Spanien

I dalen mellan Valldemossa och Sollér ligger den lilla konstnärsbyn som erbjuder en avslappnande semester

Vackert belägen på en bergskammen omgiven av bergskedjan Tramuntana ligger Mallorcas bohemiska by. Den kallas så för att många av de 800 invånarna är antingen konstärer eller författare och många världskända artister har besökt den vackra byn.

Deia är ett totalt stressfritt område och lugnet härskar över byn. Hit ska man resa för att njuta av naturen, kanske vandra på vandringleden till Sollér eller ta ett dopp vid den lilla stranden där det också finns en utmärkt restaurang. Inne i byn finns det några restauranger, barer och affärer. Alltså en semester i mycket lugna och vackra omgivningar

De flesta hotellen har bra restaurang men vill man prova på något speciellt rekommenderar vi Restaurang El Olivo, en riktig höjdare!

Lättast tar man sig till Deia via Sollér eller Valldemossa. Till Palma kan man resa med lokalbussen, hyrbilen eller med tåget från Soller.

Vårt utbud av boende i Deia består av bra och fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.