Sök och boka resa

search
Palma de Mallorca
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Palma de Mallorca

Palma de Mallorca i Spanien

Palma de Mallorca hotell, lägenheter och flyg. Information om Palma de Mallorca

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Palma de Mallorca i Spanien

En resa till Palma känns alltid rätt, spelar ingen roll på vilken del av året det är. Mallorca är en av Medelhavets pärlor. Här finns allt du kan önska dig under din semester! Öns huvudstad Palma de Mallorca är en internationell stad med många attraktiva sidor – fördelaktigt läge mot söder vid havet, stora breda boulevarder med palmer som vajar för havsbrisen och ger skugga i sommarvärmen. Uteserveringar, barer och restauranger kantar gatorna i Palma de Mallorca. De gamla stadsdelarnas trånga gränder har palats och minnesmärken från medeltiden.

En resa till Palma de Mallorca innebär en massa nya upptäckter, även för den som har varit här många gånger dyker det alltid upp en ny bra restaurang, nya shoppingmöjligheter och nya platser att besöka.

Bra hotell och lägenheter i Palma de Mallorca
När du reser till Palma de Mallorca så rekommenderar vi hotell eller lägenheter i centrum. Är du i Palma de Mallorca några dagar, så det är skönt att ha hotellet eller lägenheten nära de sevärdheter och aktiviteter som du planerar besöka. Palma de Mallorca Du kan välja att bo i centrum eller närmare stranden. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka ditt boende i Palma de Mallorca med oss.

Palma de Mallorca ger dig nya upptäckter
Området La Lonja är ett av stadens inneställen, här i de trånga och mysiga gatorna finns det ett stort utbud av barer och restauranger, allt från enkla goda tapasställen till stiliga krogar. Här ligger också baren Abaco som är värt ett besök, den måste bara upplevas. Det är som att göra en resa långt tillbaka i tiden.

För dig som tycker om kultur och historia har Palma de Mallorca mycket att erbjuda. Pueblo Español, Castillo Bellver och katedralen är imponerade byggnader som bör upplevas. Av de museum som finns kan nämnas Es Baluard och Miró's muesum och verkstad som ligger strax utanför Palma.

Man kan resa till Palma året runt, även om temperaturen är lägre under vinterhalvåret är det ändå en perfekt stad att besöka. Många skandinaver ta ett flyg hit över en weekend för att spela golf, shoppa, äta gott och bara njuta några dagars semester.

Solbadarna har tillgång till flera fina sandstränder som ligger ca 10 min bilväg från centrum, Väster om centrum ligger Cala Mayor och öster om ligger den nästan 8 km långa Arenalstranden.

Vårt utbud av boende i Palma är varierat, här finns semesterlägenheter, hotell i olika prisklasser och det går även att hyra hus i närheten. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.

Delbetala ditt hotell, flyg och resa till Palma de Mallorca Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din resa eller ditt hotell i Palma de Mallorca med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.