Sök och boka resa

search
Palma Nova - Magaluf
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Palma Nova - Magaluf

Palma Nova - Magaluf i Spanien

Palma Nova & Magaluf - Öppettider för semester: dygnet runt

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Palma Nova - Magaluf i Spanien

En resa till Magaluf är ett måste för den yngre generationen. Varken Palma Nova eller Magaluf behöver kanske någon utförligare presentation. De senaste 30 åren har en resa hit varit No 1 när det gäller party. Hit arrangeras det resor för ungdomar från Europas alla hörn som rullar hatt till tidigt på morgonen. Utvecklingen har däremot inte stått stilla i Palma Nova och Magaluf. En välbesökt och trevlig strandpromenad har byggts och bar- och restaurangutbudet har blivit mer trendmedvetet för att uppfylla kravet på en lyckad semester.

Vad som är nyhet i området är att beachklubben Nikki Beach har installerat sig i området, gör gärna ett besök men var beredd på att priserna är högre än vanligtvis i Magaluf. En annan nyhet är att på ett av hotellen (Sol Wave House) har de installerat vågpooler att surfa på.

Närhet till charmiga Palma, golfbanor och den exklusiva yacthamnen Puerto Portals gör Palma Nova till en utmärkt bas för en bra semester. Här finns också mängder av aktiviteter för alla åldrar. Marineland med sin delfinshow, en stor vattenpark, co-cart bana och minigolf är bara några aktiviteter i omgivningarna kring Palma Nova och Magaluf.

Den mångskiftande västkusten reser sig nordväst om Palma Nova. En dagstur med hyrbil är ett utmärkt sätt att bekanta sig med Mallorca. Små färgstarka bergsbyar som Deya och Valldemossa i kombination med små badvikar och lunch på någon bykrog ger en ofta överraskande bild av ön och ett extra plus på din resa. Men det går också utmärkt att med buss och tåg göra din semester mer minnesvärd.

Vårt utbud av boende är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Det går också bra att välja hotell med All Inclusive och hotell för endast vuxna. Vårt breda urval i Magaluf och Palma Nova gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.