Sök och boka resa

search
Playa de Palma - Arenal - Can Pastilla
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Playa de Palma - Arenal - Can Pastilla

Playa de Palma - Arenal - Can Pastilla i Spanien

Playa de Palma - En bekvämt tillrättalagd turistort för en perfekt semester

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Playa de Palma - Arenal - Can Pastilla i Spanien

Här upplever du mycket under din resa. Är det definitionen på dina önskemål så har vi vad du söker för din resa. Playa de Palma ligger några stenkast från flygplatsen och ca 9 km öster om katedralen i Palma, dit tar det endast 20 minuter med bussen som avgår flera gånger i timmen. En renodlad turistort väl tillrättalagd för en behaglig semester. Många väljer Playa de Palma just för närheten till Palma. En förmiddag på stranden med lunch på strandpromenaden. En välförtjänt siesta. Eftermiddag och kväll i Palma. Enkelt och oslagbart.

Området är uppdelat i tre delar som ligger längs med den långa finkorniga Arenalstranden; närmast flygplatsen ligger Can Pastilla som är en äldre turistort med en bra kombination av lokala inslag blandat med turister. Därfefter kommer Playa de Palma som är en modern turistort med stort utbud av internationella restauranger, barer och butiker. Till sist längs med stranden ligger Arenal som är en är förlängning av Playa de Palma men i betydligt äldre vision.

För de som uppleva en häftig Beach Club under sin semester är ett besök på Puro Beach ett måste. Ett lyxställe endast för vuxna vid Can Pastillas klippor.

Palma Aquarium är ett av Europas största, här trivs familjen!

För de som vågar åka från höga vattenrutschbanor ska åka till en enorma vattenparken Aqualand som ligger strax utanför Arenal.

Gör gärna en resa runt ön, hyr en bil och upptäck hur vackert Mallorca är!

Vårt utbud av boende i Playa de Palma är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.