Sök och boka resa

search
Portals Nous
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Portals Nous

Portals Nous i Spanien

Liten ort med läcker marina.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Portals Nous i Spanien

Mellan Bendinat och Palma Nova och ca en mil från ligger Portals Nous som är en liten gemytlig ort. Här ligger delfinariet Marineland och den exklusiva yachthamnen Puerto Portals som med sina gigantiska båtar ger en stämning av en lyxig tillvaro. Att slå sig ned på någon av de många restaurangerna eller barerna och njuta av måltiden, drinken och utsikten är ett populärt nöje. För den som vill shoppa loss finns här också flera exklusiva märkesbutiker.

Badar gör man antingen i någon av de närliggande badvikarna eller så besöker man sandstranden vid Puerto Portals. För den som tänker sig en runda golf ligger Bendinats golfbana i närheten.

Palma ska naturligtvis också besökas och det gör man med lokalbussen som tar ca 20-30 minuter eller tar man en taxi dit. Palma som är öns huvudstad har ett stort utbud av shoppingmöjligheter, kulturutbud och många bra restauranger som ska besökas. Området runt La Lonja har många trevliga och utsökta restauranger som erbjuder tapas, det internationella köket och naturligtvis det mallorquinska.