Sök och boka resa

search
Sa Coma
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Sa Coma

Sa Coma i Spanien

Sommarens nyhet på Mallorca!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Sa Coma i Spanien

Sa Coma är sedan länge en känd semesterort på Mallorca. Dock är den inte särskilt gammal, utan det mesta har växt upp under de senaste 25 åren. Stranden är den naturliga samlingspunkten. Vit finkornig och lång. I ena änden av stranden ligger det naturreservat som delar Sa Coma från den större grannbyn i norr, Cala Millor. I södra änden av stranden börjar byn S´illot som är mer präglad av lokalbefolkningen. Där finns flera restauranger där en stor favorit är Bar Lago, som serverar alldeles utmärkt mat såväl dag- som kvällstid. Skall du äta en paella under din vistelse, så gör det på Bar Lago.

Från Sa Coma är det inte långt till Porto Cristo och de lika berömda som sevärda Drakgrottorna. Många väljer också grannbyn Cala Millor för en kvällspromenad längs strandpromenaden och en god matbit på en mysig restaurang. En av Mallorcas största städer, Manacor, ligger på väg till Palma. Här finns både pärl- och keramikfabriker. Men numera är Manacor kanske mest känd som tennisspelaren Rafael Nadals hemstad.

För barnen kanske Auto Safari är den stora höjdpunkten. Här kör du omkring i egen bil och träffar på mängder av djur i den lilla safariparken. Spelar du golf finns det flera banor i närheten som banorna Son Servera, Pula Golf och Vall´d Or. Men det är aldrig långt till någon av öns 20 golfbanor.

På cykel tar du dig enkelt runt i området. Det finns många cykeluthyrare i Sa Coma, det är lätt att ta sig fram och det finns mycket att se.

Vi rekommenderar alla Mallorcaresenärer att besöka Palma. Du kan enkelt göra en heldag i staden, vare sig du har egen bil eller väljer lokalbussen. Vill du ge staden ännu mer rättvisa så bokar du en natt på något av våra hotell i förväg. Och låter dig förföras av det härliga nattlivet i en mycket mångsidig och trendmedveten liten storstad.