Sök och boka resa

search
Koh Ngai
» Våra resmål » Thailand » Södra Thailand » Koh Ngai
30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Koh Ngai i Thailand

Stillheten hittar du på paradisön Ko Ngai, ett av våra minsta och

lugnaste resmål i Thailand.

Liten ö för soldyrkaren

Ön ligger söder om Ko Lanta och har bara utrymme för en handfull hotell. Här råder en skönt avspänd, familjär stämning. Till denna lilla pärla kommer du för att koppla av, bada, äta och kanske åka med på en utflykt till närliggande öar för att snorkla och dyka.

Vårt hotell ligger rofyllt på en egen härlig strand utan annan bebyggelse runt om. Sanden är kritvit och vattnet alldeles klart. Det enda högljudda hörs emellanåt inifrån djungeln som ligger bakom hotellet.

Om du tröttnar på stranden

Tröttnar du på avkoppling på stranden så kan du vandra i djungeln och se på uppspelta apor och färgglada fåglar. Populär är båtutflykten till Smaragdgrottan (ett naturfenomen) på ön Ko Muk. En guidad tur ta dig genom mörkret i det varma vattnet och fram till en vacker lagun. Från ön har du bara ca 20 min med båt och trekvarts bilresa till staden Trang. Det är en typisk liten sydthailändsk stad med fin marknad och livlig kommers. Kul som omväxling till lugnet på ön. På charmiga Ko Ngai är urvalet av matställen, shopping och kvällsliv mycket begränsat.

RESMÅLSFAKTA

KOMMUNIKATION: Båtar kör dig (mot avgift) till andra sidan av ön. I övrigt finns inga kommunikationsmedel på ön.

REGNAR MINST: november-april