Sök och boka resa

search
Bangkok
» Våra resmål » Thailand » Storstad » Bangkok

Bangkok i Thailand

Bangkok - inkörsporten till Thailand

Bangkok i Thailand

Bangkok är en stor, bullrig, varm och fuktig stad. Det är också en härligt levande stad med mycket människor, spännande dofter, otroliga kulturskatter, förföriskt bra shopping och ett pulserande kvällsliv.

Det är lätt att ta sig till Bangkok och det är många flygbolag som har flyg hit. Vare sig det är ditt första besök i Bangkok eller du har varit här tidigare finns det alltid något nytt att upptäcka. Ett stopp i Bangkok är utmärkt som start på din resa i Thailand. Här kan du på några dagar acklimatisera dig, komma in i dygnsrytmen och få dina första intryck av landet. Det bor uppskattningsvis sex till tio miljoner människor i Bangkok, trafiken är livlig och tempot högre än i turistorterna vid havet. Trots storleken är det enkelt och billigt att ta sig runt i staden. Det allmänna kommunikationsnätet är väl utbyggt och taxibilar finns i massor. För de mera våghalsiga finns alltid en tuk-tuk, trehjulingen som kör på två hjul av tre genom kurvorna. För att få igång smaklökarna tveka inte att prova på stadens utbud av olika kök. Som alla storstäder har Bangkok även ett bra utbud av både genuint thailändska och internationella restauranger och barer.

Alla våra utvalda hotell är centralt belägna, nära shopping och med bra allmänna kommunikationsmedel inpå knuten. Hotellen ligger alla ca 35-60 min från flygplatsen (något längre i rusningstrafik). Naturligtvis har du med Sembo valfri ankomstdag och du väljer själv hur många dagar du vill stanna i Bangkok.

Bangkok är en otroligt härlig storstad som ger mersmak och för alltid etsar sig i ditt minne. Öppna dina sinnen, njut och insup allt vad staden har att erbjuda – välkommen till Bangkok.