Sök och boka resa

search
Timmendorfer Strand
» Våra resmål » Tyskland » Schleswig-Holstein » Timmendorfer Strand

Timmendorfer Strand i Tyskland

Timmendorfer Strand i vackra Lübecker Bucht – ett perfekt resmål året om.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Timmendorfer Strand i Tyskland

Det flärdfulla Timmendorfer Strand ligger vid Östersjön några mil från Lübeck. Det är en perfekt semesterort året om och passar lika bra för par som familjer.

Här finns landskapet Schleswig-Holsteins längsta strand med möjlighet till fina bad, högklassig gastronomi, topphotell och lyxshopping, ett kul nattliv, sköna wellness, samt ett jätteutbud av spännande evenemang och underhållning.

Tag plats i någon av uteserveringarna vid den runda brunnen mitt i byn och känn av pulsen i byn. Strosa längs strandpromenaden eller välj någon av shoppinggatorna i centrum. Överallt finns gemytliga restauranger, små fik och något nytt att titta på. Vill du ta det lugnt - promenera till Niendorf, Timmendorfer Strands ”lillasyster med den pittoreska hamnen, massor av maritim charm och en avslappad, lugnare semesterkänsla.

Längs strandpromenaden i byn finns Sea Life med maritima upplevelser för hela familjen. Vid infarten till byn ligger Ostsee Therme ett trevligt vattenlandskap med nervkittlande rutschbana, inom- och utomhuspooler samt ett fint wellness. Till barnens favorit, Hansaparken i Sierksdorf kör du på tio minuter. Där finns kul för hela familjen med många spännande åkattraktioner och underhållande temavärldar.

Närmaste golfbana, ”Seeschlösschen Timmendorfer Strand”, ligger ett stenkast från centrum och bara nio kilometer från byn finns ytterligare en golfbana – ”Maritim Golfpark Ostsee”.