Sök och boka resa

search
Weissenhäuser Strand
» Våra resmål » Tyskland » Schleswig-Holstein » Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand i Tyskland

Tysklands bästa och nyaste badland.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Weissenhäuser Strand i Tyskland

Tysklands största semesteranläggning Weissenhäuser Strand ligger 5 km från Oldenburg vid tyska Östersjökusten och ca 40 km från Puttgarden

Weissenhäuser Strand är mycket populärt - Boka tidigt!
Här finns massor av aktiviteter för barn och vuxna. ”Utomhus Ostsee – inomhus Medelhavet”, så beskriver man möjligheten till fin strand utanför och den subtropiska badanläggningen inomhus med 29° i vattnet och 31° i luften . Året om! Aqua Erlebniswelt (Aqua Subtropiska Upplevelsevärld) är ett nyskapat suptropiskt badparadis med nya spännande attraktioner, som öppnades i februari 2010. Temaparken Djungelland öppnades i oktober 2009 och är en mycket spännande nyhet. En interaktiv värld på 6000 m² med djungelmagi, skönhet, exotiska invånare och interaktiva upplevelser. Och det är bara 39 km till nöjesparken Hansa-Park med massor av skoj för hela familjen.

Weissenhäuser Strand är perfekt för weekendresa
Det är enkelt att bila till Weissenhäuser Strand i Tyskland för lång weekend. I badlandet får barnen kul och det massor med saker att göra. På färjan och längs vägen finns det också många möjligheter att köpa billig tysk öl och vin. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Weissenhäuser Strand med oss.

Upp till 20% Rabatt på Stena Line Trelleborg-Rostock eller Göteborg-Kiel
Du får alltid upp till 20% på färjan med Stena Line när du bokar färja och boende samtidigt på Sembo. Stena Line linjerna Göteborg-Kiel och Trelleborg-Rostock är mycket bra väg när ska bila till Weissenhäuser Strand i Tyskland.

Delbetala ditt hotell, flyg och resa till Weissenhäuser Strand
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din färja eller ditt boende i Weissenhäuser Strand med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.