Sök och boka resa

search
Miami & Miami Beach
» Våra resmål » USA » Florida » Miami & Miami Beach

Miami & Miami Beach i USA

Miami & Miami Beach - Sol, bad och pulserande nattliv.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Miami & Miami Beach i USA

Mjuk, härlig sandstrand sträcker sig flera mil längs miljonstaden Miamis fantastiska kustlinje. I Miami Beach råder det en skön blandning av lugnare, exklusiva kvarter och livliga stadsdelar med hög puls. Norra Miami Beach står för den lugnare delen medan den södra delen är mer livfull, främst kring Collins Avenue och Ocean Drive. Pastellfärgade hus i Art Deco-stil varvas med trevliga uteserveringar. Allt du behöver för en underbar resa och semester.

Miami Beach, en plats där du aldrig har tråkigt

Mellan 6:e och 15:e gatan duggar hotellen och nöjesställen tätt och hela området har rustats upp under senare år. På Collins- och Washington Avenue tillsammans med gågatan Lincoln Road hittar du många trevliga butiker. Kvällstid tar nöjeslivet vid och stämningen är på topp.

Om sol och bad är en viktig del av din resa har du kommit rätt. Miami Beach har nämligen långa härliga sandstränder. Dessa är klassade som USA s bästa och du kan välja och vraka mellan 16 st olika familjevänliga badstränder.

Semester med oändlig shopping

I Miami går timmarna fort när det gäller shopping. Vill du ha mer än 250 butiker under samma tak ska du bege dig till The City of Aventura i norra Miami. Här finns bla Bloomingdale´s, Burdines och Macy’s. Du kan även göra ett stopp vid Bayside, ett Mall vid Biscayne Bvld. Två populära Outlets är Dolphin Mall och Prime Outlets. Eller varför inte flanera nere vid Downtown Miami och insupa den internationella atmosfären. Tänk bara på att det är mer prisvärt att shoppa på ett av stadens Malls eller Outlets än i en av småbutikerna och oftast har de samma utbud.

Exotisk mat i avslappad stämning

Vad du än föredrar att äta så är vi övertygade om att du hittar det här. Speciellt nere vid Art Deco distriktet där det finns mängder av restauranger och barer längs strandvägen Ocean Drive. De flesta har hämtat inspiration från latinamerikanska länder, vilket bidrar till en skön, lättsam atmosfär. Mango´s Tropical Cafe är den hetaste klubben på South Beach med restaurang och underhållning. Är du köttälskare kan du bege dig till det omtyckta Shula´s Steak House på Collins Avenue och om du vill ha en drink före maten kan du ta dig till The Mojito Room. Mansion på Washington Avenue, är en av landets hetaste nattklubb och Opium Garden/Prive på Collins Avenue är trendig nattklubb i två plan.

Bra att veta inför din resa: Vi kan erbjuda boende på hotell i alla prisklasser och bekväma boende i semesterlägenhet.

I Florida är det enkelt att vara på bilsemester och här finns mycket att se och göra.

  • Miami Seaquarium som stolt visar upp sina delfiner, valar, sjölejon och flamingos.

  • Everglades Alligator Farm, här kan du med båt uppleva Floridas träskmarker och få se hissnande uppträdanden med alligatorer och ormar.

*Aventura Mall - 250 butiker av bra kvalitet i olika prisklasser, alla samlade på ett ställe.

  • Arte Deco distriktet, mängder av restauranger och kvällstid vimlar det av folk från hela världen.