Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Be Happy Pass

Extra upplevelser för hela familjen

Be Happy Pass

Extra upplevelser för hela familjen

BE HAPPY PASS - Ett kort = många möjligheter

Med ett BE HAPPY PASS kan du få en värld av upplevelser, från kust till kust kring LEGOLAND®. Vi har samlat några av de upplevelser som ni kan få när ni bor på något av våra hotell på Legoland Billund Resort. Utöver att spara pengar så kan ni också få unika upplevelser och gåvor med ett BE HAPPY PASS.

När ni beställer en övernattning hos oss på ett av våra utvalda Legoland Billund Resort-hotell så får ni automatiskt ett BE HAPPY PASS med er bokningsbekräftelse.

Så här använder du ditt BE HAPPY PASS: Undersök om du kan boka din attraktion online, detta kan vara nödvändigt på flera platser.

Ta alltid med ditt BE HAPPY PASS.

Miniland 700X400


LEGOLAND®Få en LEGO®-låda * värt DKK 79,95 när du köper LEGO-lådor för över DKK 300 i LEGO Shoppen.* Med förbehåll för ändring av låda.
 
Bara för dig med BE HAPPY PASS. 

LEGOLAND®

Få en LEGO®-låda * värt DKK 79,95 när du köper LEGO-lådor för över DKK 300 i LEGO Shoppen.
* Med förbehåll för ändring av låda.

 

Bara för dig med BE HAPPY PASS. 


Knapp
Lalandia - Gratis skridskorSpänn på skridskorna och susa fram över isen i ishallen. Normalpris: DKK 120;- men gratis för barn under 12 år när du visar ditt BE HAPPY PASS. Upplev även Skandinaviens största badland med massor av vattenrutschbanor, fart och lek eller prova någon av många andra aktiviteter i Lalandia så som bowling, klättervägg eller minigolf.

Lalandia - Gratis skridskor

Spänn på skridskorna och susa fram över isen i ishallen. Normalpris: DKK 120;- men gratis för barn under 12 år när du visar ditt BE HAPPY PASS. Upplev även Skandinaviens största badland med massor av vattenrutschbanor, fart och lek eller prova någon av många andra aktiviteter i Lalandia så som bowling, klättervägg eller minigolf.


Knapp

EK Redblock Sfversion


EK Redblock Sfversion


Givskud Zoo - Bli djurskötarens medhjälpare
Möt en djurskötare och lär dig massor om djur. Du får din egen zoo-väst och hjälper till att fodra eller passa djuren i 30 minuter. Barn 4-12 år kan hjälpa till och får väst och diplom att ta med sig hem. Föräldrarna är med under hela turen. Upplevelsen är för dig som har BE HAPPY PASS och är gratis, när entrén är betald. Ska bokas online dagen före besöket.

Givskud Zoo - Bli djurskötarens medhjälpare

Möt en djurskötare och lär dig massor om djur. Du får din egen zoo-väst och hjälper till att fodra eller passa djuren i 30 minuter. Barn 4-12 år kan hjälpa till och får väst och diplom att ta med sig hem. Föräldrarna är med under hela turen. Upplevelsen är för dig som har BE HAPPY PASS och är gratis, när entrén är betald. Ska bokas online dagen före besöket.


Knapp
LEGO® HouseLEGO® House är den nya, ultimata LEGO-upplevelsen i Billund. Det kan du läsa mycket mer om nedanför. När du på besöksdagen har ett gyllene armband till LEGO® House så kan du få en gratis "Pick-a-model"-fisk när du visar ditt BE HAPPY PASS. OBS: Endast en fisk per barn där barnet visar ett giltigt LEGO House armband på leveransdagen.

LEGO® House

LEGO® House är den nya, ultimata LEGO-upplevelsen i Billund. Det kan du läsa mycket mer om nedanför. När du på besöksdagen har ett gyllene armband till LEGO® House så kan du få en gratis "Pick-a-model"-fisk när du visar ditt BE HAPPY PASS. OBS: Endast en fisk per barn där barnet visar ett giltigt LEGO House armband på leveransdagen.


Knapp

LEGO House


EK Redblock Sfversion


Koldinghus - Möt kungen och dubbas till riddareHjälp kung Christian IV att besegra fiendesoldaterna och försvara det 750 år gamla kungaslottet. Med ditt BE HAPPY PASS så kan du bli antagen i hären och bli belönad med ditt egna riddarnamn, vapensköld och riddarbrev. Möt kungen och bli dubbad till Riddare av Den Beväpnade Armen. Och få en kunglig gåva att ta med hem. 

Koldinghus - Möt kungen och dubbas till riddare

Hjälp kung Christian IV att besegra fiendesoldaterna och försvara det 750 år gamla kungaslottet. Med ditt BE HAPPY PASS så kan du bli antagen i hären och bli belönad med ditt egna riddarnamn, vapensköld och riddarbrev. Möt kungen och bli dubbad till Riddare av Den Beväpnade Armen. Och få en kunglig gåva att ta med hem. 


Knapp
Lillebælt - Följ med skepparen på valsafariFölj med skepparen på valsafari i Lillebælt, som är ett av de valrikaste farvattnen i världen. Är du den första som ser ett marsvin eller styr du det stora skeppet? Du får att fint diplom efter turen. Boka online och få rabatt på alla barn från 2-12 med ditt BE HAPPY PASS. Ange koden som står på baksidan av ditt BE HAPPY PASS när du bokar. 

Lillebælt - Följ med skepparen på valsafari

Följ med skepparen på valsafari i Lillebælt, som är ett av de valrikaste farvattnen i världen. Är du den första som ser ett marsvin eller styr du det stora skeppet? Du får att fint diplom efter turen. Boka online och få rabatt på alla barn från 2-12 med ditt BE HAPPY PASS. Ange koden som står på baksidan av ditt BE HAPPY PASS när du bokar. 


Knapp

EK Redblock Sfversion


EK Redblock Sfversion


Tirpitz - Bli bärnstensjägare och hitta havets guldKänn hur adrenalinet pumpar i en dramatisk 4D-räddningsaktion, gå på upptäcktsfärd i ett bunkerlandskap eller upptäck den spännande forntiden fångad i imponerande bärnstensklumpar, där du får tips av garvade bärnstenssamlare. Får du själv lust att leta så köp ett strandjägar-kit med ficklampa och bärnstensnät till halva priset med BE HAPPY PASS.

Tirpitz - Bli bärnstensjägare och hitta havets guld

Känn hur adrenalinet pumpar i en dramatisk 4D-räddningsaktion, gå på upptäcktsfärd i ett bunkerlandskap eller upptäck den spännande forntiden fångad i imponerande bärnstensklumpar, där du får tips av garvade bärnstenssamlare. Får du själv lust att leta så köp ett strandjägar-kit med ficklampa och bärnstensnät till halva priset med BE HAPPY PASS.


Knapp
Ribe Vikingacenter - Tidsresa till RipaAnvänd ditt BE HAPPY PASS som en biljett till en tidsresa tillbaka till vikingarnas by, Ripa. Möt en magisk värld full av okända krokar och dolda symboler. Här ska du avslöja runornas hemlighet och hitta vikingarnas store kung. Lyckas det blir du utnämnd till hans modiga hirdman och får ett fint emblem att ta med hem. Gratis för dig med BE HAPPY PASS. 

Ribe Vikingacenter - Tidsresa till Ripa

Använd ditt BE HAPPY PASS som en biljett till en tidsresa tillbaka till vikingarnas by, Ripa. Möt en magisk värld full av okända krokar och dolda symboler. Här ska du avslöja runornas hemlighet och hitta vikingarnas store kung. Lyckas det blir du utnämnd till hans modiga hirdman och får ett fint emblem att ta med hem. Gratis för dig med BE HAPPY PASS. 


Knapp

EK Redblock Sfversion


EK Redblock Sfversion


Glad Zoo - vågar du hålla i en orm?Hur stor orm vågar du hålla i? Den lilla? Den stora? Tillsammans med en djurskötare följer du med till ormarnas hus där du kan testa och se hur stor orm du vågar hålla. Som bevis på ditt mod får du en badge så att alla kan se hur modig du är. Visa ditt BE HAPPY PASS när ni betalar entré och kom avtala vad som gäller. Bara för dig med BE HAPPY PASS. 

Glad Zoo - vågar du hålla i en orm?

Hur stor orm vågar du hålla i? Den lilla? Den stora? Tillsammans med en djurskötare följer du med till ormarnas hus där du kan testa och se hur stor orm du vågar hålla. Som bevis på ditt mod får du en badge så att alla kan se hur modig du är. Visa ditt BE HAPPY PASS när ni betalar entré och kom avtala vad som gäller. Bara för dig med BE HAPPY PASS. 


Knapp