Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Resor till Maldiverna

LÄS MER

Resor till Maldiverna

 

Paradiset Maldiverna
Paradiset Maldiverna

Resor till Mexiko

Vi erbjuder resor till Mexikos populäraste destinationer - Cancun, Tulum, Cabo San Lucas och Playa del Carmen

Visa alla hotell i Mexiko

Hitta din favoritdestination i Mexiko
Mexiko är ett av Nord- och Centralamerikas mest spännande länder. Landet är känt för sin unika kultur med Azteker och Mayaindianer, paradisstränder, härliga nattliv och goda mat. Här kan du dessutom besöka antika ruiner och imponerande kulturskatter som Chichén Itzá, Teotihuacán och Palenque.Mexiko har en makalös natur med allt från kritvita stränder till regnskog och berg. Varför inte snorkla i det turkosa vattnet vid Yucatánhalvön och besöka de kända stränderna i Cancún, Tulum och Playa del Carmen? Om du gillar surfing är Mexikos västkust, mot Stilla havet, en perfekt destination - vi rekommenderar att du bor i Cabo San Lucas som ligger på halvön Baja California. Är du ute efter storstadsliv och kultur så är Mexiko City ett måste. Här finns UNESCO-klassad stadskärna att uppleva och många museum och restauranger att välja på.Boka din resa till Mexiko med oss på Sembo!

Hitta din favoritdestination i Mexiko

Mexiko är ett av Nord- och Centralamerikas mest spännande länder. Landet är känt för sin unika kultur med Azteker och Mayaindianer, paradisstränder, härliga nattliv och goda mat. Här kan du dessutom besöka antika ruiner och imponerande kulturskatter som Chichén Itzá, Teotihuacán och Palenque.

Mexiko har en makalös natur med allt från kritvita stränder till regnskog och berg. Varför inte snorkla i det turkosa vattnet vid Yucatánhalvön och besöka de kända stränderna i Cancún, Tulum och Playa del Carmen? Om du gillar surfing är Mexikos västkust, mot Stilla havet, en perfekt destination - vi rekommenderar att du bor i Cabo San Lucas som ligger på halvön Baja California. Är du ute efter storstadsliv och kultur så är Mexiko City ett måste. Här finns UNESCO-klassad stadskärna att uppleva och många museum och restauranger att välja på.

Boka din resa till Mexiko med oss på Sembo!


Knapp


Hitta ditt hotell
Njut av sammetslena stränder och skönt atmosfär
Visa alla boenden i Mexiko ›

Resor till Mexiko

Hitta ditt hotell

Njut av sammetslena stränder och skönt atmosfär

Visa alla boenden i Mexiko ›

Populära hotell i Cancún

Populära hotell i Playa del Carmen

Populära hotell i Tulum