1 / 100

Eurostars Grand Marina

Barcelona, Spanien

Om Barcelona

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en smart-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och parkering (avgift tillkommer) finns på plats. Här erbjuds bland annat bastu, fitnesscenter och säsongsöppen utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Eurostars Grand Marina

Adress

Eurostars Grand Marina

Barcelona, Spanien

N 41.37219 E 2.17984

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare