1 / 61

Appartamento e Camere Erika La Spezia

Cinque Terre med omnejd, Italien

Om Cinque Terre med omnejd

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, kemtvätt/tvättjänster och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som gym och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Appartamento e Camere Erika La Spezia har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Appartamento e Camere Erika La Spezia

Adress

Appartamento e Camere Erika La Spezia

Cinque Terre med omnejd, Italien

N 44.110048 E 9.83339

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare