1 / 45

Om Eskisehir

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LCD-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och parkering (avgift tillkommer) finns även på plats. Här erbjuds bastu och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi och en tv i allmänt utrymme. Detta hotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider).

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ett barn bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Vendome Hotel

Adress

Vendome Hotel

Eskisehir, Turkiet

N 39.773883 E 30.515255

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare