1 / 100

Agalia Luxury Suites

Ios, Grekland

Om Ios

Gäster har tillgång till bland annat limousine- och taxibokning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Transport till/från färjeterminal erbjuds avgiftsfritt och avgiftsfri parkering är tillgänglig på plats. Du får tillgång till bland annat utomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och gratis barnpassning. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum. Gästerna kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Agalia Luxury Suites

Adress

Agalia Luxury Suites

Ios, Grekland

N 36.724851 E 25.263138

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare