1 / 34

Om Kolkata

Tatvam Residency ligger centralt i Kolkata, en kvarts bilresa från både New Market och Victoria Memorial. Detta hotell ligger 16,1 km från New Town ekopark och 16,9 km från Belur Math. Känn dig som hemma i ett av de 9 individuellt möblerade rummen. Sängen har memory foam-madrass och duntäcken. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Acropolis shoppingcenter - 1,5 km
Ruby Hospital - 1,8 km
Bandel Mosque - 2,4 km
Milan Mela - 2,5 km
Science City - 2,6 km
Shrine Basilica Bandel - 2,9 km
Birla Mandir - 3,9 km
Gariahat Market - 3,9 km
Rabindra Sarovar - 4,3 km
Quest shoppingcenter - 4,3 km
Ramakrishna Mission Institute of Culture - 4,4 km
AMRI Hospitals - 4,6 km
Jadavpur University - 4,8 km
Fortis Hospital - 5 km
TV- och filminstitutet Satyajit Ray - 4,9 km

Tatvam Residency rekommenderar att du använder flygplatsen Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 17,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, limousine- och taxibokning och expressincheckning. Planerar du ett event i Kolkata? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 90 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Gäster har tillgång till hämtning vid järnvägsstationen mot en avgift och avgiftsfri parkering finns tillgänglig på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Detta hotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Ät gott och träffa andra gäster. Här erbjuds alla gäster gratis mottagning. Gratis frukost ingår.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Tatvam Residency

Adress

Tatvam Residency

Kolkata, Indien

N 22.525441 E 88.395125

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare